Våra kandidater till kommunfullmäktige | Sverigedemokraterna i Lomma

Våra kandidater till kommunfullmäktige

Våra ledamöter i kommunfullmäktige

Jimmy Ringström – plats 1 på valsedeln.

36 år gammal, född och uppvuxen i Lomma Kommun. Elektriker till yrket, där jag jobbar som ledandemontör / arbetsledare. Har tidigare varit egen företagare. Gick samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning på bokföring och redovisning.

Mina hjärtefrågor inom politiken är seniorer/ äldrevården och sjukvården. Alla skall vi kunna åldras med värdighet och framför allt få den vård vi behöver.

Jeanette Larson – plats 2 på valsedeln.

52 år, ekonomiassistent/ kontorist.

Har under de senaste 20 åren drivit eget företag tillsammans med min far.

Ser min framtid som pensionär i kommunen. Vill gärna arbeta för våra äldre och sjuka samt skapa trygghet för oss alla.

Anders Bergström – plats 3 på valsedeln.

Jag heter Anders Bergström. jag är 53 år gammal, synskadad och bor i Lomma, i marklägenhet, med mina husdjur. Jag är uppvuxen i Bjärred och har bott i Lomma kommun i nästan hela mitt liv.

Jag var anställd som civilanställd inom polismyndigheten i 25 år, men slutade där p.g.a. en obotlig ögonsjukdom, för några år sedan. Inom polismyndigheten hade jag en mängd olika arbetsuppgifter, under de åren som jag arbetade där. Bland annat var jag passhandläggare, anmälningsupptagare, vapenhandläggare och civil utredare.

På fritiden är jag intresserad av kultur, resor, historia, geografi, djur och språk. Förutom svenska, så talar jag 6 stycken andra språk.

Jag tycker att alla Sverigedemokraternas valfrågor är mycket viktiga. Jag skulle personligen vilja verka för att föra fram mer skånsk/svensk kultur i kommunen. Dessutom är jag väldigt mån om alla djur och mår dåligt om ett djur plågas, eller far illa på något sätt. Djur skall respekteras i samhället. Jag anser att vi nationellt i Sverigedemokraterna har en utmärkt djurskyddspolitik, som jag känner mig stolt över, och vill verka för.

Oscar Sedira – plats 4 på valsedeln.

Jag har bott i Lomma sedan 1 års ålder och jag älskar Lomma med hela mitt hjärta. Idag är jag 20 år och det är en blandning av mitt personliga intresse för politik samt kärleken för Lomma kommun, som alltid varit mitt hem, som gjort mig väldigt engagerad i Lommas politik.

Personligen tycker jag att kultur samt migration/invandrings frågor är de mest intressanta, men jag anser dock att vård och äldreomsorgen är ett av de områden som just Lomma borde lägga mer fokus på.

Jag arbetar som maskinoperatör på ett masterbatch företag, och har gjort det sedan jag avslutade min medicintekniska utbildning på gymnasiet. Film och resor är mina absolut största intressen om man inte räknar med politiken.

Jonas Olsson – plats 5 på valsedeln.

Jag jobbar som drifttekniker på Borgeby Reningsverk i Lomma Kommun.

Mitt intresse för politik har blivit större i takt med den allt mer oroande samhällsutvecklingen som vi idag ser i vårt land. Jag brinner för rättvisa och tycker att alla människor som är med och bygger vårt land ska behandlas med respekt och värdighet.

De två viktigaste frågorna för mig i kommunen är äldreomsorg och skola. Att skola och äldreomsorg fungerar, är oerhört viktigt! Våra barn ska bygga vidare på det våra äldre en gång skapat, och då förtjänar dem det bästa!

Natalia Engstedt – plats 6 på valsedeln.

Innan jag flyttade till Lomma år 2002 bodde jag i Estland och i Finland. Men när jag kom till Lomma blev jag direkt förälskad och följde med glädje den underbara utvecklingen av vår kommun. Jag har familj och mina två barn har fått möjligheten att gå i Sveriges bästa skolor och gå på lärorika fritidsaktiviteter som finns i kommunen.

Jag är utbildad i Business Administration och arbetar med ekonomi och marknadsföring i ett internationellt företag. Reser även en del med jobbet och har lång erfarenhet av att arbeta med människor från olika länder och olika kulturer.

Det som jag brinner för mest är ett demokratiskt samhälle med yttrandefrihet. Detta har Sverige och Lomma alltid varit och jag vill göra allt jag kan för att det ska fortsätta vara så även i framtiden. Viss samhällsutveckling har indikerat att det inte är en självklarhet och det var min anledning för att ställa upp och försöka göra skillnad. Jag har blivit mer och mer intresserad i politik under de senaste åren eftersom det är där jag såg min möjlighet att påverka vår framtid, våra barns framtid och Lommas framtid.

Jag vill att Lomma förblir en lika attraktiv kommun, för alla invånare, som det nu är och var när jag själv var nyinflyttad.